Problems in Progress

  • 1
    In Progress

    Black screen

    AE_VCSC · 3 · Last reply by AE_VCSC

    Getting black screens with only audio with the provided links:

    http://safeshare.tv/w/nNjmFOKLBG

    https://safeshare.tv/x/cHhxEhOnHf

    and every other QR code in the "April & Easter" spreadsheet. Tested on both a laptop and an iPad, filtered and unfiltered. The "loop video" also says video error.

  • 1
    In Progress

    telling me to upgrade

    karen frantz · 2 · Last reply by Diogo Alves

    Hello,

    I am receiving a message telling me to upgrade because I've exceeded my 20 video limit; however, I

    have a subscription?!

    Would you please look into this?

    Thank you,

    Karen

  • 1
    In Progress

    Media Not Found

    Stemp 33 · 1 · Last reply by Diogo Alves

    All of my QR codes are showing "no compatible source was found for this media" I used them last week, but now they are al showing this with a big x. Please help

  • 1
    In Progress

    No Media Source Found

    Allison Ruth · 1 · Last reply by Diogo Alves

    I created a large amount of Dr Seuss QR Codes using SafeShare links, and distributed them to hundreds of teachers! Since Thursday, when the codes are scanned it comes up with the error no compatible source found for this media. I am in need of a resolution to this problem as I am getting questioned with no real answer, other than it is because of your website. Please advise me what I can do!

  • 1
    In Progress

    playlist - "No compatible source was found for this media."

    Renee Ramig · 1 · Last reply by Diogo Alves

    If I share my playlists (whether public or private), I get this error "No compatible source was found for this media."

    I can share the individual safeshares that are in each of these Playlists and they work fine.

  • 3
    In Progress

    Blank Video Thumbnail in Google Classroom

    Michael Jokisch · 3 · Last reply by Diogo Alves

    I am encountering a problem when posting link a video from SafeShare to my Google Classroom.

    In Google Classroom I am creating a new announcement and attaching the link from SafeShare. When it posts to my classroom page, the thumbnail of the video is just a black screen with text and not a static image of the beginning of the video. 

    I am working with younger students and not having the thumbnail is a challenge. I would greatly appreciate any help you can provide with this issue.

    Thanks,

    Mike